Să nu ne mai cufurim, zic!

Dare de samă pentru oamenii care nu pricep că umorul (meu) este o formă pură de politețe. În plus, nu au habar de funcția de căutare a definiției unui cuvînt pe Google. Sau de cunoștințe de Limba Engleză. 

De cîțiva ani încoace – nu de mulți, a început să circule prin lume ideea ca gheii sînt și ei oameni. Booon. Păi ce, frate? a zis careva că n-ar fi?! S-a luat careva de ei, le-a reproșat că un organ în gură ar fi împotriva firii? E lucru știut că galeria lu’ Dinamo își tîrîie ce-are mai drag prin gura galeriei lu’ Steaua de cîte ori are ocazia. Asta nu aduce după sine anatema homosexuală. A, că vor unii să le-o atribuie – apăi asta e treaba lor.

Gîlceava mea e cu tot lobby-ul ăsta născut în ultimii ani, prin care se încearcă vîrîrea pe gît a așa-zisei normalități. Parlamentul unei atare țări votează liberalizarea căsătoriilor între homosexuali, alt parlament impune acceptarea homosexualilor pe listele de vot, armata nu mai comentează la recrutare, șcl. Mă gîndesc cum ar fi dacă le-ar interzice divorțul. Dar divaghez. Mai al naibii decît lobby-ul ăsta ieșit din comun și care a luat amploare în ultimii ani e suportul oferit de hipsterii mistuiți de corectitudine politică. – aduc aici în discuție tineretul degrabă vărsător de vitriol, cuprins de evlavie și ambîț atunci cînd se pune problema apărării drepturilor celor asupriți. Sau cărora nu li se suflă destul în… mă rog. – Drept dovadă las mai la vale reacția unei foste ‘prietene’ de pe Facebook – această unealtă născătoare și totodată destrămătoare de mileuri amicale, născocită de mintea bolnavă a unui jidov pus pe îmbogățire. (moaaamă!)

Untitled-_2

Advertisements

3 thoughts on “Să nu ne mai cufurim, zic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s