Sunday tea-time

Image

Usoare, de duminica. Azi avem un cover dupa taticii shoegaze – Cocteau Twins,  via Foxes in Fiction (aka Warren Hildebrand, un producator de muzica din Toronto). Instant favorite.

Courtship vine cu un remix la fel de visator, de asta data la melodia Castratii-lor (australieni la origine). Digerabil, atinge simturile cu placerea primei brize usoare de primavara. EP-ul se poate descarca de pe site-ul trupei.

Autolux sint niste clienti mai vechi din repertoriul subsemnatului; dupa o pauza de 6 ani au venit acum alti 3 cu un album – nu foarte bun dar suficient de bine prelucrat incit sa atraga atentia. ‘Transit Transit‘, cu ritmu-i pasnic aduce intrucitva aminte de citeva arpegii de-ale lui Sigur Ros sau mai cunoscutul ‘Videotape‘ (Radiohead).

Suzanne e rezultatul colaborarii lui Hope Sandoval (ex-Mazzy Starr, contribuitoare pe alocuri la citeva hituri de-ale Massive Attack, Chemical Brothers – amongst manycu Colm Ó Cíosóig (My Bloody Valentine). Avem o balada dream-pop/shoegaze numai buna de pus pleoapa peste pleoapa, pufait alene si motait…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s