Asta ne sticla pe noi…

…ne strica pe noi, vorba lui Malaele.

Pai cum sa nu ma roada cind vad sondajul asta recent cum scoate la iveala ca “doar 10% dintre români consideră că au avut de suferit de pe urma comunismului“. Pai, sa-mi fie cu iertare cind zic  fou, tous les moments courent la toti comunistii astia rapanosi, lepre ordinare obisnuite sa le dea statu’ casa si serviciu de pomana! Huooo!

Mai zic unii “dom’le, comunismul a fost o idee buna aplicata prost.” E de-ajuns sa te urci in Bucuresti intr-unul din taxiuri si-ai sa auzi, inevitabil replica de mai sus. “Macar aveai siguranta zilei de miine…” Lingaii si putorile au dus-o bine, nu tagaduiesc aspectul asta. Cred ca tot ei au si timp sa raspunda la intrebarile sondorilor astia, altfel nu-mi explic cum de 20 de ani incoace nu se schimba nimic la nivel de perceptie. Mai departe, nu e de mirare ca se voteaza in tara asta asa cum se voteaza. Adica prost. Sau ca televizoarele sint pline de nenorociri, blesteme, politicieni mediocri.

N-ar mai ramine nimic de adaugat, decit ca – ducindu-ma pe aceeasi linie a rezultatelor studiului CSOP 90% din Romani sint imbecili.

Advertisements

One thought on “Asta ne sticla pe noi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s