Milles couleurs

Daca e ceva ce-mi place la anotimpul asta morocanos, apai atunci e vorba de oportunitatile pe care pastelul forestier ti le ofera – spre delectarea lentilelor si-ale simturilor creative. Atunci cind nu ploua.

N-am mai apucat nici sa dau cu subsemnatul pe-aici, nici sa storc megapixelii din echipament – ce mai, atunci cind te lasa inspiratia si te lasi coplesit (vrind-nevrind) de alte indeletniciri uiti de toate. Pina sa ma dezmeticesc iaca pozna ca mai e un pic si se scutura toate culorile din pomi – vine iarna, prindem promoroaca la nas si naiba o mai iesi cu trepiedul in natura la minus ‘j de grade. Iar cind ma mai gindesc ca vin inca 5, 6 luni de frig si vreme rea… brrrr…

Advertisements

13 thoughts on “Milles couleurs

 1. Geaca Jack Wolfskin cu fleece – ✓
  Fes Diesel din lînă, cu ciucure mare – ✓
  Pantaloni Jack Wolfskin nordic walk – ✓
  Bocanci de munte Timberland – ✓
  Izmene bumbac cu elasticu’ rupt – ✓
  Trepied Manfrotto – ✓
  Echipament Nikon (D90, 3 obiective, filtre, geanta protectie) – ✓
  …cu alte cuvinte – să vină iarna! :))

 2. Ei nenicule, daca tot ai echipament, te astept la mine cand da zapada sa vad ce reusesti sa scoti din peisajele ireale care se petrec pe-acilisa cand sclipireste neaua in bataia soarelui… evident o sa tin aproape incercand sa fur tot ce prind :))

 3. Vin coane, vin, sa mor io! Sint atitea locuri si la noi in tara de-as vrea sa le surprind cu lentilele si-ar fi pacat, zau, sa nu profitam de o sesiune din asta creativa – mai cu seama in zona ta. Pina atunci trebuie sa reinvestesc niste banisori in alt trepied; am reusit sa-i rup un picior actualului, din prea multa rivna.

 4. Hopa, stai ca acu vazusi … ai folosit Manfrotto … pai .. si cum de l-ai rupt pana la urma?! A meu para tapan rau de tot par example

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s