Gala gegen die Gauchos

Am o bucurie: arogantele au plecat acasa. Franta, Italia, Brazilia, Argentina – pa si pusi! Din toate astea cel mai tare si mai tare m-a narvozat stilul de joc al brazilienilor: nervosi, irascibili, suparati ca o echipa ambitioasa ca cea a Olandei le strica planurile au inceput sa se comporte grobian pina cind s-au vazut eliminati. Jos fesu’ Olanda!

Despre Argentina – providenta nu l-a mai ajutat de asta data pe piticul maradonez sa cistige meciul – ba din contra, a permis ciuruirea portii de nici mai mult, nici mai putin de 4 (patru) ori. Patru! Germania vs. Argentina – 4:0. Pentru ca se poate si pentru ca merita.

Am o nemultumire: Ghana. Mi-a fost mila de baietii aia; chiar au luptat. Nu zic ca n-a fost disperare la scoaterea mingii de pe linia portii cu mina de catre uruguayeni dar in astfel de cazuri regulamentul ar trebui sa prevada: gol clar. Punct. Pai, ce ne facem? Asa poate sta intreaga linie de aparatori in fata portii si la primul sut sa scoata crengile sa se apere. Huoooo FIFA, cu regulamentul si arbitrii lor cu tot!

Hai Germania!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s