break it up, son! joke’s over.

Vine un moment in viata unui om cind se impune o pauza. Si daca se anunta zapezi, troiene si alte asemenea evenimente, cu-atit mai bine! Barem sa avem peisaje de surprins pe film 🙂

Asa ca pentru o vreme las deoparte politica, ecologia din Copenhaga (aveam ceva de zis despre miscarile de-acolo dar am lasat-o balta), design-urile, conceptele, muzichia, stresul, agitatia cotidiana. Daca mi-o mai trece prin minte ceva laudabil poate mai ajung si in spatiul ista. Pina la revedere, auditie placuta si s-auzim de mine! …asta, de bine! Asa. Si inainte de-a pune lacatul, inca o muzichie pe gustul fin al subsemnatului. (hihi!)

Circlesquare – Hey You Guys (un electro-duo cu origini canadiene, stabilit in Berlin si recent descoperiti – urmare a unui mix de-al lui Andy Weatherall – nenea responsabil cu muzichia celor de la Primal Scream (printre altii)). Albumul experimental (Songs About Dancing & Drugs) merita savurat in solitudinea casei, cu o pereche buna de casti.

Advertisements

2 thoughts on “break it up, son! joke’s over.

  1. Gata, o vizită acasă de sărbători? Foarte bine, salută te rog Brașovul și pentru mine. La mulți ani cu sănătate și succese chiar neașteptate! Crăciun fericit!

  2. Am transmis! Te saluta si Brasovul 🙂 Racoare, viscol, vifor strasnic din capitala pina-n munti. Am nimerit bine.

    Numai bine si Sarbatori Fericite si voua! Pe curind!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s