Parliament Design

Nu am idee daca urbea din NV-ul US of A – mai precis Portland, Oregon este o pepiniera de minti creative, dar tinind cont ca in ultima vreme am tot descoperit aspecte inovatoare de-ale Marketingului si Publicitatii venind de-acolo, tind sa cred ca ceva-ceva tot e. Intr-o postare anterioara aminteam de Freiburg, Germania ca fiind unul din cele mai eco-friendly orase din lume – iar la capitolul asta americanii au si ei echivalent. Da, Portland. Acum se bate intens toba pe ecologism, going green, corporatiile isi trimbiteaza ‘verdeata’ produselor lor, totul inspre binefacerile clientului.

Mai sint si companii care se gindesc la mediul de lucru al angajatilor si incearca sa spulbere monotonia cubicala. Aici am dat peste un studio de design din – da, Portland (Parliament Studio). Baietii si-au mutat HQ-ul intr-o fabrica dezafectata (=afectata prea des) si au redecorat spatiul din materiale reciclabile, totul inspre bunastarea si confortul angajatilor. Ce Google Zurich sau mai stiu eu ce birouri! 😛

Recunosc ca ma roade nitel viermele invidiei cind vad astfel de locuri. Ca actiune imediata ar trebui sa ma puna pe ginduri privitor la redecorarea propriului spatiu de lucru. Imi place abordarea asta minimala, imaculata a baietilor din State – birou, calculator, unelte la indemina, intr-un cuvint mediul ideal pentru cultivarea sporului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s