selected mix/perfected fix

Untitled-3

Toamna capricioasa… Nici prea-prea, nici foarte-foarte; acum e soare, imediat se burzuluieste si-i da cu stropseala, se fac 5 grade, te cuibaresti in casa sub paturica, iei o cartulie in mina, cafeaua cu lapte in cealalta, si-apoi dai play la fiecare in parte.

Thom Yorke vine cu un extras de pe soundtrack-ul New Moon (filmul ‘cela cu bampiri tinerei) – un sound asemanator bucatelelor de pe In Rainbows; pare un ‘left over‘ care n-a mai incaput pe disc dar calitatea nu e discutabila. Un ritm trip-hop cu sintetizatoare si sunete ambientale care te transpun undeva departe, departe di tat…

Cu Flowers am facut cunostinta foarte recent – sint 4 neni din Suisse Romande influentati de Air/Coldplay si intreaga miscare brit-pop – iar asta se vede in bucatica de mai jos. Este poate cea mai buna piesa de pe albumul lor de debut – restul pieselor fiind mult prea comerciale pentru gustul meu.

Inchei intr-o ambienta rarissima cu Piano Magic – pentru cine are rabdare sa asculte oceanul, marea, vocile pret de 20 de minute recompensa e pe masura, mai cu seama incepind cu minutul 7 incolo.

Un bon weekend à tous!

Thom Yorke – Hearing Damage

Flowers – Natural Duality

Piano Magic – Halloween Boat

Advertisements

One thought on “selected mix/perfected fix

  1. Interesanta selectie. Flowers au fost mai aproape de gusturile mele, dar sunetele marii m-au uns la suflet. Vreau sa fie vara! Iti multumesc, azi am visat un pic mai mult si mai departe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s