bursucu’ gastric*

*®, ca sa nu sara Catavencii

rh0002_badgero stire aparent neinsemnata, care sint convins ca a trecut neobservata in mass-media internationala.

se intimpla in Germania: un bursuc rupt de beat a ajuns pe mijlocul soselei de unde n-a mai vrut sa se miste nici in ruptul capului (oricum era cam rupt, proppa fucked cum zic englezii). un sofer a sesizat echipajul local din Goslar cu privire la un bursuc intins lat pe carosabil. odata ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca animalul nu era defel lipsit de vlaga, ci respira greu, se bilbiia si se rastea (pe limba lui), probabil dupa o cearta cu consoarta, si – nemaiavind motiv sa traiasca a ales sa-si petreaca ultimele clipe ale vietii pe soseaua principala.

Politia a mai descoperit ca animalul se hranise cu niscaiva cirese dintr-un pom de alaturi care au fermentat, cauzindu-i  ameteli, diaree si juraminte ca a doua oara n-are sa mai puie gura pe fructe.

pentru ca n-a vrut sa degajeze traficul de voie buna, autoritatile au facut apel la o matura (nu stim la care parte a obiectului, nu se precizeaza) si au inlaturat vietatea irascibila in santul de pe marginea drumului.

relatarea de la fata locului – Reuters.com, via Costin, care face de obicei sumarul celor mai importante titluri ale zilei

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s