i-auzi ia!

*inca o ora si face ochi noul iPhone, poate si noul computer cu ecran tactil, noutati MacOS Snow Leopard si inca cite si mai cite alte surprize, courtesy of masinaria de marketing ireprosabil a baietilor din Cupertino.

image001

*pentru fanii indie-rock din Romania (aia 2, 3 mai cunoscatori) – s-a anuntat concertul ‘Editors’ (16 August). chiar sint curios de se umple Teatrul de Vara Herastrau. ar fi pacat.

*raminem in Romania, unde poetul de curte al Baselului, noul parlamentar european cu privirea chioris Traian Ungureanu (TRU, as in “true”, dupa cum spune si blogul lui) s-a facut de cacao in direct la Realitatea TV. ne detaliaza Vlad Petreanu patania cu pricina. jenibil. gindeam ca odata cu disparitia comunismului au incetat si manifestarile de lingusire constanta pe linga partid si conducatorul drag. it’s TRU, I was wrong.

*o ineptie debitata de asta data de reprezentanta PNL – Norica Nicolai, tanti aia acra la infatisare, cu alura de profesoara de liceu. ce zice ‘mneaei: sa se nationalizeze multinationalele. adicatelea un reprezentant de frunte la Bruxelles le propune alde Frantei, Germaniei & co. masuri comuniste izvorite din putul gindirii ei timpite. huooo!

*Partidul Piratilor a obtinut un loc in Parlamentul European, cistigind totodata si credibilitate politica. sa vedem ce proiecte va promova/sustine mr. Falkvinge in parlament. mult succes! (nota:

gata. lipsesc 2 zile. ghesefturi de rezolvat, oameni de intilnit. chhhh!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s