2×2

cb

modelul de functionare al service-urilor auto autorizate spune ca in timp ce masina apropitarului sta la coada ca sa-i vie locul pe platforma, beneficiarului ii sta la dispozitie un alt automobil pe intreaga durata a reparatiilor. modelul englezesc (nou, ce-i drept, si deocamdata izolat) arata dupa cum urmeaza: Clive Brook, dealer autorizat al Volvo in Yorkshire, dupa ce a studiat atent comportamentul clientilor sai, a concluzionat ca acestia prefera rulajul pe doua roti decit sa foloseasca masina imprumutata de catre service. asa ca, spirit intreprinzator – Clive ofera biciclete in loc de masini. da. cu alte cuvinte, atita timp cit imi sta XC70-ul la reparatii ma plimb pe un mountainbike Volvo branded de la C.B. dotat cu tot ce-i trebuie (inclusiv echipament de protectie).

avantajele sint de ambele parti: una la mina – dealer-ul suporta cheltuieli mult mai mici cu achizitiile, intretinerea, asigurarea, iar clientul primeste un stimulent care-i pune si muschiul la contributie.

via SpringWise.com

PS. asteptam provincia 🙂

Advertisements

One thought on “2×2

  1. probabil au uitat ca pe insula ploua. iar cand nu ploua e ceata si apoi ploua. un mic inconvenient pentru unii … nu zicem mai mult, nu suntem din Bucuresti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s