je ne me Depeche pas

slab, slab, foarte slab ultimul album al englejilor… da, se lanseaza de-abia peste o saptamina, dar am dat peste un streaming live de pe un site belgian (parol!). de-abia mai apoi au venit si mp3-urile, deh – magazionerii sint operativi.

si ziceam asa: slab. pai, in afara de electronica mai ritmata din ‘Peace’ si sound-ul apasator din ‘Wrong’ (care aduce aminte de vremurile “Violator” sau “Ultra”) nu se remarca nimic. parca pe sintetizatoarele din “Exciter” s-a pus voce si-au lansat la apa ‘Sounds of the Universe’ ca sa le mai dea un motiv de turneu worldwide. iar versurile… pai, scuzata sa-mi fie critica, dar cind citesc un interviu cu Gahan in care spune cit de mult a stat el sa compuna pt ultimul album stau sa ma intreb de ce marea majoritate a melodiilor au maxim 2 catrene, din care unul e repetat obsesiv.

parca in contradictie cu noua gaselnita U2 (care si-au pastrat aceeasi directie – pentru unii placuta, in timp ce altii ramin indiferenti), DM se gaseste intr-o relativa pana de inspiratiune. o fi nitica oboseala la mijloc, dar breji fiind, nu vor sa recunoasca 🙂 nu-i nimic, baieti, noi oricum raminem recunoscatori!

– ii dau dreptate uploader-ului: “Please support the artist! If you like it, buy it!” – stie el ce stie 🙂

Advertisements

One thought on “je ne me Depeche pas

  1. pe vremea cand tu erai depeche-ist io eram metallist iar altii erau doar fani Michael Jackson. vremurile erau simple. acum toata pustimea asculta Hanna Montana. Buoh !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s