slab, slab de tot

untitled-12-1 pentru Austria – sa traiasca! bravos! din toata echipa Romaniei s-a remarcat tinarul Tanase: driblinguri reusite, suturi puternice, bine plasate, pacat ca n-a avut cu cine sa combine. Nicolita a fost in plus – pase aiurea, driblinguri pe masura. Tamas a prins si el citeva suturi in porumb, Contra a transpirat de pomana – spre final l-a pacalit si mingea cind, sugubeata a lovit un dimb si a sarit apoi peste piciorul lui, iar Piturca s-a ascuns dupa Iovan ca sa nu-l filmeze nimeni la final. (cel putin asa s-a vazut de-aici, de pe channelsurfing.net)

asta e, acum speram sa le tihneasca lui Mutu & co. un relas binemeritat si sa le prinza bine o cufundare in fotolii cind or privi si ei imaginile din Africa de Sud la televizor.

Advertisements

16 thoughts on “slab, slab de tot

 1. fotbalul e sinonim cu berea si canapeaua. ce nu-i de placut? zic si io de aici de pe staul.. (loc de meditatie sporita de altfel) 😛

 2. si tu ai dreptate! :)) cu toti avem dreptate! unu’ caruia nu-i place fotbalul intra in polemica cu altul care e fan, iar amindoi ciocnesc berile cu al treilea de pe canapea, ca sa treaca supararea. n-am dreptate?

 3. “bo io nu mai beau” zise un musteriu. “sa bem pt asta!”, zisei matale. vorbe de aur mon cher, pana in ziua de azi.

 4. hahahahahaha! Maitre, mi-ai adus aminte de vremuri bune. buneee! sa stii ca n-am cum sa ma abtin sa nu beau pentru asta. e peste poate! :))) ia, scrie mai bine pe mail cind mai ajungeti in tara, sau ce planuri aveti la vara, poate ne sincronizam cumva. sau poate bat eu drumul pina acolo, la o adica 🙂 si-asa am o dorinta arzatoare sa o vad pe Celine Dion in carne si oase; altcumva nu ma pot increde ca o asemenea aratare poate exista cu adevarat.

 5. :))) trasaisca vremile bune!

  Septembrie mon cher. Septembrie in .ro
  Data…. dupa 13 sigur.. inca negociem / vedem

  Ca sa vii acilea.. cel mai eftinache e cu Air Transat dc zbori Londra (Gatwick) – Toronto (Pearson). Dus-intors ~ $700CAD (~420euro). Te bate gandul sa gusti un vin din regiunea Niagara zisei? Dc. vii facem un “cheese & wine tour”! cu sau fara Celine. Poate gasim o Angeline, productie tomnatica. Tot aia !

 6. da, nu m-as da in laturi de la un vinisor de pe tarimuri nordice – stiu din auzite despre ala dulce, din struguri culesi pe ger, pfff… cum ii zice, na-ti-o frinta, ca ti-am dres-o, ce lipsus am! stiu ca e tare bun. pai, vorba ‘ceea – trebuie discutat, vazut cum stati cu ragazul si posibilitatea de luat zile libere. apoi om face un plan. e un plan, nu? :))

 7. icewine. ia aminte. am luat o sticla mica. chiar mica. 50ml. ahahah. nu glumesc. bun, buuun. $4, ca fapt divers.

  libere..gasim, facem. luam sick days, dc. trebuie :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s