bine, bineee!

oricare-ar fi cistigat in meciul de-aseara mi-ar fi adus un motiv de cinste: Romania, ca – vorba aia, chestie de obirsie, iar Serbia – prin radacinile etimologice ale numelui.

bravo Sirbilor! 🙂 Piti, asteptam ca de obicei justificari! ne-a furat arbitrul, adversarii au avut noroc la jocul pe contraatac, baietii nostri si-au facut datoria, matematic mai avem sanse la calificare. [in spatiul asta trebuia sa se gaseasca o maxima de larga circulatie urbana adresata antrenorului]

ieri seara a triumfat ambitia. Romania – Serbia: 2 – 3

PS. trebuia sa mentionez si vinul saptaminii, dar pentru ca am dus lipsa de inspiratie iar papilele au salivat cu gindul la experiente trecute, am dat din nou iama in pasaret. connaisseurii isi aduc aminte despre ce este vorba.

dsc_0002

Advertisements

2 thoughts on “bine, bineee!

  1. bravos dom’le, te-ai dat iara la pasarica. te mentii pururea tanar.. cu o sticla pe zi. sau era un pa’ar? ce mai conteaza… dc iei in cont parerea a 3-4 doctori se aduna 3-4 pa’are, nu? tchuss!

  2. hahahaha! daca m-as ‘mentine’ cu o sticla din asta pe zi, atunci nu s-ar mai mentine balanta – venituri/profit – intelegi matale :))) e fo’ 16 €sticla, ca sa nu mai lasam oamenii in expectativa. orisicit, ma gidila la inima dupa o butelcuta de ‘Amarone di Verona’ – aia-i licoarea despre care spuneam odata ca pentru ea s-a inventat cuvintul ‘catifea’, atunci cind s-a slobozit pentru intiia oara. l-am ochit pe un raft mai sus, colo-sa – recipient prafuit, fo’ 3zeci si ceva de €, auch! auch! sssst! nu mai zi la nimeni, da’ curind o sa-i fac o analiza la ‘singe’ (ris infundat) sssst!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s