fara comentarii

da, am auzit miscari de trupe de dimineata – multa politie mobilizata inspre Winneden, la ~20km de Stuttgart. crima in masa intr-o scoala – 10 morti si alti citiva raniti dupa ce un animal de 17 ani a inceput sa traga cu arma in 2 clase.

_45556211_germany_winn_466x400* Int. Herald Tribune

* BBC

Advertisements

6 thoughts on “fara comentarii

 1. chiar se ia Europa dupa modelul american? bai copii, mai lasati-o tata cu jocurile alea, mai puneti si voi mana pe o creta si desenati pe asfalt un soare, o casa. ce dreq?! auzi.. 17 ani. Si sa nu-mi zica ca scapa ca e minor..

 2. Cel mai grav mi se pare faptul ca a fost posibil sa se intample asa ceva!
  Nu este simplu sa previi, dar nici nu consider normal sa stam cu mainile in san si sa nutrim speranta ca nu ni se va intampla chiar noua. Nici cele 15 familii (acum indoliate) nu credeau in urma cu 24 de ore ca li se poate intampla…

 3. mda… azi dimineata citeam mai multe despre Kretschmer (criminalul)… un ins din tagma mediocritatii. 9 elevi (8 fete si un baiat), 3 profesoare, apoi la iesirea din scoala a mai omorit un pieton, a luat ostatic un sofer care l-a dus pina intr-un orasel in apropiere unde-a mai casapit 2 oameni intr-un magazin auto. a inceput apoi o runda de lupta cu Politia din care s-a ales cu un glont in picior, dupa care a reusit sa fuga si si-a zburat creierii.

  stai, te miri, te crucesti cum de se poate intimpla una ca asta… inca nu se fac speculatii privitoare la victime, desi e surprinzator – de ce numai femei??!

  in cazuri de derapaj mental individual nu prea ai cum sa previi manifestari de genul asta. indivizi frustrati si fara discernamint vor fi intotdeauna.

 4. Pe derapati ii legi, nu-i lasi liberi pe strazi.
  In rest, dar nu in ultimul rand, controlezi mult mai atent accesul la arme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s