viitorul suna bine

…zicea o reclama la Connex, nu? sper ca nu imi joaca feste lamiia dintre umeri. baietii de la Office Labs (Microsoft) au iesit cu demonstratii séfé despre cum va arata viitorul in viziunea tehnicienilor din Seattle. Andreea, ai legatura!

comentariul unui user pe youtube dupa vizionarea filmuletului: “the future will be sooooo damn boring! I just hope that the way in how I f@!%#k girls will never change!” ai zis-o, coa(n)e!

Advertisements

2 thoughts on “viitorul suna bine

  1. Din casa, sar in masina de $80,000 (macar), iar din masina sar in cladirea in care “muncesc”. Apoi, la 5 fara ceva (de regula la 5 fara 50) sar din birou in masina de $79,900 (s-a mai depreciat nitel) si din masina de $79,820 sar in casa. Si asta a fost doar ziua de luni. Io zic sa mai scoata capul pe geam din cand in cand… poate poate viziunea lor despre cum ar arata viitorul n-ar arata ca in novelele lui nenea Jules V.). Iar Andreei, ia legatura si du-te, du-te sa ne te mai vedem. Ia-o, hai. I-a d-acilea.

    Na!

  2. Extraordinar viitor. Dar eu prefer sa ma vad batran undeva pe un varf de munte, privind un asfintit frumos, rontaind o frunza si scarpinandu-ma la buca dreapta, nu rasfoind pagini virtuale pe placute fine. Inapoi la radacini! Inapoi la lucrurile simple!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s