sugestii pt mamici, tatici, potentiali sau actuali si nu numai

…ca sintem inca in sezon – si chiar daca n-ar mai fi, tot as mai povesti: despre ciupilici sau pulovarase de lina, crosetate de bunicute veritabile made in Denmark, Elvetia sau Franta. avem, dupa cum urmeaza:

untitled-12* Mormor.nu (tradus prin Bunica.acum). cel mai tinar angajat al companiei are 70 de ani, deci suficienta experienta la innodat mohair si lina virgina de ţigaie. toate produsele sint lucrate manual iar ca un ‘soft touch’ asa, fiecare articol poarta o broderie cu semnatura bunicutei care l-a crosetat

untitled-21* Netgranny – Ciorapi, file din poveste. un colectiv de 15 bunicute puse pe crosetat ciorapi de lina pe care ii comercializeaza online. alegi culoarea, design-ul iar in 2 saptamini bunica ti-i termina si-s gata de tras pe picioare.

untitled-41* GoldenHook – ciupilici dupa capul fiecaruia. principiul de productie este similar cu cel al companiilor de mai sus, avind optiunile urmatoare: alegerea unui model de ciupilica (simpla, lunga, cu ciucure, peruviana, peruviana cu ciucure, peruviana lunga cu ciucure, scl.), alegerea culorilor (pretul creste direct proportional cu numarul de culori selectate), selectarea andrelelo, asta… a bunicutei, plata si – voilà!

ce imi place la toate modelele astea de afacere este vizibilitatea pe care producatori anonimi din diverse colturi ale lumii o cistiga treptat prin metode istete de punere in valoare a talentului nativ. jos fesu’, parol! aviz branenilor care-si insira puloverele pe capote in Poiana Brasov, poate le-o face vreun intreprinzator un site de prezentare; potential exista.

Advertisements

2 thoughts on “sugestii pt mamici, tatici, potentiali sau actuali si nu numai

  1. cand ai zis de braneni si puloverele lor insirate pe mai stiu io unde… mi-ai adus aminte de reclama aia cu tziganii pt xNet. “Pian de piept”!! Ahahhahahahahah !!!!! Ia zi un la-minor bai..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s