tratament neutru v2.0

SWITZERLAND-EU-SCHENGENazi s-au inchis urnele in Elvetia. rezultat: ~ 60% pro, restul contra & voturi anulate. pro, adica favorabili extinderii accesului pe piata muncii a cetatenilor romani si bulgari.

ca mai peste tot in lume, miscarile radicale se pare ca nu au succesul scontat, chit ca atit in interiorul Elvetiei cit si in afara sint voci care sustin ca oaza asta de civilizatie din Vestul Europei va avea de suferit odata cu ‘invazia’ esticilor. dar vocile astea nu tin cont de o ordine europeana recent instalata conform careia o decizie de inchidere a granitelor pentru unii cetateni ar avea efecte negative asupra relatiilor cu UE.  aripile astea √-le vad amenintari la tot pasul: romani si bulgari pusi pe hrapareala, unguri care vor sa ne ia Transilvania, evrei care conduc lumea, americani insetati dupa petrol, masoni care dicteaza orinduirea societatii, scl.

poate ca fara existenta multora dintre intrigile de mai sus viata majoritatii unor astfel de oameni ar fi lipsita de condiment, asa ca pina la urma poate ca e bine sa aiba si ei cu ce-si hrani imaginatia si-asa destul de chinuita.

PS. n-am adus aminte de teama cea mai mare a elvetienilor: ţiganii. aici ar trebui lucrat, la restrictia circulatiei nomazilor astora. o sa mai revin asupra chestiunii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s