chestiunea cu cipul

s-au facut protestele anu’ asta, mai cu seama ca e si criza asta financiara care tot da apa la moara. la Davos manifesteaza anti-globalistii fideli, Greenpacifistii lu’ peste care tot anul nu fac nimic altceva decit s-o arda aiurea prin cafenelele Amsterdamului iar cind se striga din goarna ca se aduna consiliul G7 pun joint-ul pe marginea scrumierei si-o tulesc inspre rendez-vous point; in Franta – unde greva e ca un fel de mincare nationala – se striga impotriva crizei, iar in Romania avem ceva inovator: protestul anti-cip.

cu mic cu mare, BOR (biserica ortodoxa romana) & co. (adica turma de rataciti) plus niste camasi verzi cu minecile infipte in steaguri legionare (organizatia Noua Dreapta, aia de se baga in seama cind apar homosexualii cu parada lor roz) au pus-o de-un mars impotriva cipului. cu noile pasapoarte biometrice vom fi controlati mai ceva ca intr-un univers desprins din literatura SF, unde pui ca insemnele astea din cip cuprind 3 de 6, adica 666, adica sase-sute-saizeci-si-sase, adica cifra lui uciga-l toaca. ptiu, necuratule! piei d’aci! asta ma duce cu gindul la taranii care-au vazut pentru intiia oara un automobil si-au zis ca-i lucrarea diavolului. ce sa-i faci, acolo unde oamenii lasa religia sa-i guverneze se nasc cele mai mari sminteli. noroc ca avem ONG-uri si alte organizatii de teapa Noii Drepte care cum apare ceva ce e – chipurile – in contradictie cu doctrina crestin-ortodoxa, hop! cu steagu’ in brate, hai la Mitropolie, hai la Unirii sa protestam!

am mai zis ca anul asta mi-am propus sa nu ma enervez. si nu ma enervez, o spun pe un ton cit se poate de calm: bai, legionarilor! bai, ortodocsilor! la munca, baaa! economia sta pe butuci iar voi va luati la trinta cu Nichipercea. cind nu va calcati pe picioare sa atingeti vreo Parascheva va ocupati timpul la gilcevi cu Satana & UE. tare-as vrea sa apuc vremurile cind religia va fi predata in scoli doar ca subiect la Istoriei si-atit!

un singur lucru ma mai ingrijoreaza – pe linga ignoranta leprelor alora de-au participat la miting, si anume: discursul unui alienat care propunea infiintarea unei militii proprii (o Garda Civila) care sa lupte impotriva Guvernului terorist. risc sa cad in latura paranoiei zicind ca nu-mi doresc ca practicile legionare sa reinvie – stiu ca asa ceva este imposibil. tot ce-mi doresc e scoaterea in afara legii a miscarilor de tipul astora, si altoirea membrilor lor ori de cite ori ies prin lume cu mesaje de indobitocire. cui ajuta toata palavra asta cu iz sectant? asa evolueaza un individ?

pina una alta, eu tin tot cu Chip, asa ca mai iau o doza pentru ca merit. sic! si la munca, baaa!… ortodoxia cui v-a facut…

chip-si-dale464764

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s