yes, we can!

n-a trecut nevazuta/necitita/ne-analizata/ investirea lui Obama. dar n-am mai zis nimic; mi s-a parut ca a beneficiat de o mediatizare exagerata – plus laude cam mari – chiar si din partea unor ziaristi pe care-i credeam mai echidistanti (ma refer aici la CNN care l-a tot ridicat in ultima vreme in slavi ca pe un mare salvator al omenirii).

din toare reactiile politicienilor, una a iesit in evidenta: “din marile sperante se nasc mari dezamagiri“, Vladimir Putin dixit. e un adevar care in viata de zi cu zi are – nu rareori – aplicabilitate. dar pentru ca de integritatea Americii depind si ceilalti, sper ca vorba de mai sus sa nu se rasfringa si asupra actiunilor lui Obama.

gata, la munca, sa vedem ce-o mai fi de-acum inainte. mai jos poze cu roiul de bobor adunat sa-l vada pe Obama (inainte de cuvintare vs. in timpul ei)

sat001

Advertisements

2 thoughts on “yes, we can!

  1. lumea se bucura, spera. hai sa le dam si lor voie sa dea din coada. am primit destule semnale de la colegi / fosti colegi din State ca situatinea pute. asadar, se bucura si ei. un zambet nu costa nimic. iar uneori, cuvintele de lauda la adresa cuiva sunt aruncate in urechile audientei numai pentru comfortul oratorului. o fi facand si jurnalistii astia .5 mil./an dar in drumul lor spre casa seara tarziu tot prin ghetou tre sa treaca. America e in buda si apa e pe cale sa fie trasa. Iar milioanele spera sa se ia apa, poate poate o mai lungesc un pic cu “visul american”.

    iar eu unul cred ca baiatu’ asta are onoare. sa-i dorim sa aibe taria sa o pastreze intacta.

    hop si io de aici de la tastatura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s