damn it!

cu referire la o postare de-acum mai bine de un an, cind terminasem cu “24” – serialul. acum a inceput difuzarea celei de-a 7-a serii. uuuu! sa te tii suspans! primele 5 episoade difuzate pina mai deunazi au venit frumusel in captura HDTV 🙂 e bine, inca se pastreaza nota de incurcatura si dramatism din celelalte serii.

am si eu un microb, asta e! singurul serial care ma tintuieste cu ochii-n monitor. imi place aventura, rasturnarea de situatie, nu ma dau in vint dupa “Desperate Housewifes feeling Lost because they don’t have any Friends, and whose only comfort is in studying Grey’s Anatomy while having Sex (and the City)”. eu tin cu eroii, dom’le! go Jack Bauer! 🙂 🙂

24

peseu: in Romana n-ar fi sunat asa de bine ca in Engleza, nu? parerea mea.

Advertisements

2 thoughts on “damn it!

  1. bah, chiar azi imi povestea o colega over lunch (na! sa arunc si io americanisme) ca-i place 24 ca e plin de drama, intriga, ca daca ceva poate sa mearga rau o sa mearga rau cu siguranta, bla bla bla. o ascultam si io in timp ce-mi sorbeam cafeaua si-mi inecam amaru’ intr-o farfurie cu taietei (ahahhha! credeai ca zic alcool, sa-i?? :))

    nu stiu, poate il incerc si io. poate.

  2. pssst! luni se difiuzeaza ep. 6 in State (pt Europa asta inseamna “ochii atintiti pe torenti marti dimineata”) 🙂 sper sa rezist tentatiei de a nu-l download-a, pt ca imi place sa ma uit la mai multe episoade dintr-o bucata.

    eu nu zic sa incerci sa te uiti, ca poate te prinde 🙂 apoi e mai rau. orisicit, ma gindeam la fostul meu sef – neamt, care e parca mai indirjit decit mine cind vine vorba de filmul asta; si-a cumparat toate celelalte serii (6 la numar) intr-un ditamai pachetul de DVD_uri la 200 EUR; eu n-as mai putea sa ma uit inca odata la ele dupa ce le-am vazut odata. e genul de film care te prinde dar pe care nu l-as mai urmari. macar intr-o comedie gen M.A.S.H. sau Seinfeld aveai glumele care ramin mereu actuale (unele); dar aici… intriga si drama si actiunea imi ajung pt o doza. si-atit.

    PS. am mai inceput alta serie: Monty Python’s Flying Circus. veche, de prin ’69. ba, ce glume au englezii aia… :))) auzi tu “the killing joke”: o gluma scrisa de unu’ care te omora pe loc, asa ca au incercat-o ca arma de razboi impotriva nemtilor in WWII. cica: “our British army summoned specialists to work on translating the joke into German. each and everyone was working on only one word. once, one of the specialists read two words and spent several weeks in the hospital.” :)))) cracked me up big time, ca sa zic asa.

    incearca sa faci rost de seria asta, ca merita. garantat! mai bine te spargi de ris decit sa pierzi vremea cu Jack Bauer. parerea mea. si totusi…. (ris infundat)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s