hi-teq

samsung_8seriesca tot s-a petrecut CES-ul in America si sintem in febra noutatilor tehnologice afisate, iacata ce mi-a atras recent atentia: Samsung 8-Series. daca as fi in pozitia de a alege un ecran pt sufrageria mea, modelul celor de la Samsung ar fi prima optiune. la asa specificatii tehnice si detalii exterioare n-ai cum sa nu ramii ca motanu’ in coada.

sony_x-seriesla mp3-playere ramin fidel Sony, asa ca astept sa apara pe rafturi X-Series cu ecran tactil, facilitati WiFi, browser web, noise-cancelling, una peste alta – se spera, un iPod killer. despre pret deocamdata nimic, asteptam provincia.

in rest, n-am retinut nimic notabil pentru noi, utilizatorii de rind. poate doar revigorarea Palm cu al lor model Pre® si sistemul  propriu de operare dar care nu stiu cit succes o sa aiba. ce-i drept, acum ca au aparut atitea Mobile OS-uri – vezi Apple, Google cu Androidul, Palm, e cazul sa iasa si Microsoft cu o versiune noua de WinMobile ca asta a 6a e cam demodata. iar mie unuia chiar nu-mi place, dar cred ca tine mai cu seama de aparat care imi crapa in draci (iPaq 910C) – aviz amatorilor.

Advertisements

2 thoughts on “hi-teq

  1. mda, 120Hz pare sa fie ultima moda pe care si retailerii incearca sa o promoveze (vanzarile scazute au creat abur in oala cu presiune, producatorii vazandu-se nevoiti sa aduca ceva “nou”, mai mai sa ne ia mustata cu noile “capabilitati”). in rest nimic notabil la Samsung in seria lor 8, poate doar dimensiunile (vezi adancimea produsului) oarecum mai mici. Sa vedem ce mai face Sony cu OLED-ul ca ala-i viitorul. Dar pana atunci.. sa ramanem pe planeta Pamant.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s