o initiativa laudabila

Realitatea TV, cu sprijinul telespectatorilor a initiat ceea ce se numeste “Smecher de Romania“, o campanie menita sa sensibilizeze autoritatile cu privire la manifestarile nesimtite ale unor conducatori auto a caror neam-prostie nu are limite.

am vazut mai nou cum odata cu aglomerarea drumurilor unele specii de manelisti si-au bagat picioarele in fraierii care mergeau bara la bara si au cotit-o pe contrasens, pentru ca asa vrea muschiu’ lor tiganesc. asta ar fi doar un exemplu.

participantii la trafic sint rugati sa trimita imaginile lor cu neghiobi in trafic pe martorocular@realitatea.net.

nu mai comentez multe; am vazut destule pe timpul sederii mele in mini-vacanta asta de iarna. cind s-or schimba legile iar Politia va deveni mai autoritara, atunci o sa se instaleze incet si bunul simt; pentru ca leprele romanesti trebuie altoite cu amenzi grele si masuri coercitive menite sa le umfle buzele, nu vorba buna. asa ceva nu prinde intr-un mediu obisnuit cu hotia, mirlania si nesimtirea.

Advertisements

3 thoughts on “o initiativa laudabila

  1. uite vreau si io o data sa caut un film pe net clatesc ochii frunzarind prin investigatiile emisiunii si… hpa, troc, pleosc! Smecher de Romania pare-se a fi o emisiune bine protejata de legea copyrightultui ca d-alde youtube, hi5 si mai stiu io ce culegere de clipuri par sa se fi descotorosit de clipurile in pricina aruncand cu dispret un text pe ecran explicandu-mi mie, utilizatorul de rand, cum ca niste stanguri de copyright au fost incalcate. Pai bine bai… ce stanguri, ce drepturi? Ale cui? S-a dus emisiunea, e gata, urmeaza alt episod. Unu pe saptamana. Care-i broblema? ia ca dau io un email la martorcocalar@irealitatea.net. na, asa!

  2. revenind la subiect, sa fie aproape doi ani de cand politia canadiana (a nu se intelege RCMP – adica Royal Canadian Mounted Police -adica acei militieni imbracati in rosu de defileaza calare pe cai) ne-a oprit sub pretextul ca n-am oprit la un stop. omul avea dreptate, dar aveam si noi sau cel putin asa credeam. broblema fu urmatoarea: aici nu se discuta si nu exista scuze. ai gresit, iei amenda. vorba plutonierului…”sir, save it for the court!”. am inchis gura, nu ne-am dus in court dar am platit amenda. doar nu era sa dau vina pe soare ca ne-a intrat in ochi, nu?

  3. una din pataniile care cred ca i-a lasat pe multi cu gura cascata a fost cursa unui manelist pe contrasens, pe portiunea din DN1 din dreptul Nistorestiului. pe sensul normal de mers era o coloana lunga, se mergea bara la bara pe citiva kilometri buni, asa ca mistretul asta a iesit din rind si-a inceput sa goneasca pe banda cealalta in timp ce din fata le tot veneau masini. toata vitejia asta a fost filmata de alt maimutoi din dreapta lui. cind se aglomera treceau la loc in coloana, unde gaseau loc atit cit sa se strecoare nesimtit stinjenindu-i pe ceilalti soferi. la un moment dat au oprit filmul, cind pe contrasens statea parcata o masina a Politiei Comunitare… care Politie Comunitara freaca pisica in post fara nici un folos. atita mizerie umana mai rar intilnesti, pe onoarea mea…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s