Stolojan reloaded

orice s-ar anunta mai incolo, cind citesti stirea asta n-ai cum sa nu zici “mai da-i in ma-sa de pirliti! astia isi bat joc de noi!”

pe scurt – Stolo a anuntat ca se retrage din functia de premier, la citeva zile de la nominalizarea sa de catre Basescu. se pare ca noul prim-ministru va fi Boc. Emil Boc. zdrang, trosc, bum, boc! na-ti-o frinta, ca ti-am dres-o!

cica in citeva minute tre’ s-apara Basescu cu o declaratie de presa. ce sa mai zica dupa ce Stolojan recidiveaza cu inca o retragere… poate ca motivele or fi bine intemeiate, insa imaginea pe care o lasa lumii intregi prin actele astea este una de circ constant. rusine!

Advertisements

One thought on “Stolojan reloaded

  1. si cand ma gandesc ca incepusem sa il admir dupa ce l-am avut ca profesor la un curs de integrare europeana. ce bine-i sedea cu sofer, asistenta draguta. totul la nas, ce mai, viata de purcel!

    oricum, rusine! vb. ta. un las, pupator de cururi si influentabil. nu merita atentia noastra, nici macar pt critica. buah!!!

    ah, si mai reclamase ceva probleme de sanatate acu ceva ani, vezi doamne d-aia nu mergea el mai departe in cursa electorala. daca e influentabil inseamna ca e corupt. asa s-a zis atunci si asa cred ca si e. hai pensionarea si valea de pe scena politica. inapooooi, mars!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s