nerv, zvicnire, batere de pleoapa

oricit de mult as vrea sa ignor o situatie care ma apasa, imi este cu neputinta – asta-mi e felul, ma consum oricit de lipsita de insemnatate ar fi ea. iar chestiunea de mai la vale e mult mai spinoasa; tine de orinduirea romaneasca si masochismul neamului geto-dac de a se lasa guvernat de tot aceeasi si-aceeasi indivizi aroganti, nesimtiti, smecheri, indolenti, imbecili, cretini care fac cartile de aproape 20 de ani incoace: PSD & co.

mai mult decit ignoranta multimii “sarace si cinstita” (identificata cu cucuveaua lor favorita) care a iesit sa puie stampila pe trandafiri ma irita nou-conturata clasa mijlocie care alege sa-si bage picioarele ori de cite ori vine vorba sa-si puna amprenta pe-o hirtie intru schimbarea la fata a Romaniei. juni capatuiti care nu gindesc la mai mult de 5 minute inaintea lor hlizesc prosteste cind se aduce vorba de politica si arunca un “imi bag picioarele, da-i in %!# mea” care pina la urma se intoarce tot impotriva lor. si incep sa injure si sa suduie, mai ceva ca mine acum la ceas de seara – insa sudalma lor are, vezi d-ne, greutate, pentru ca pe ei ii apasa nevoile acolo, nu pe mine descalecat pe alte tarimuri. iaca vorba: imi bag si eu picioarele, de-aci, de departe, ca prosti mai sinteti! si multi! nu pot sa nu vad cit de miserupisti sinteti o gramada!

asa s-a ajuns acum citiva ani cind, dintr-un teribilism si-o ambitie prosteasca de politehnisti din P14 a ajuns Vadim in finala cu Iliescu, punind lumea sa aleaga intre raul cel mai mic. iar acum stau inmarmurit si ma uit cum struto-camila PD-L-ista e la un pas de-a pecetlui intelegerea cu PSD-ul, acest partid plin de coruptie pina-n maduva. cit despre liberali, sper sa intre in istorie si sa ramina acolo, ca ce-au facut in ultimii ani numai succes nu poate fi numit. norocul lor a fost pur conjunctural, pentru ca la Bruxelles s-a dorit integrarea uneia din cele mai mari tari din UE in rindurile civilizatiei, pentru o mai buna crestere economica si dezvoltare a regiunii. dar cu lepre nu poti face treaba buna, este peste poate!

dupa ce le-au cintat in struna PSD-istilor pret de citiva ani, iacata ca PNL-ul cade triumfator in neant, mai intii in opozitie iar mai departe, sper cu toata increderea, sub pragul electoral de 5%. oricit de liberal te-ai considera ca gindire si doctrina indrumatoare, nu poti vota la nesfirsit niste personaje sinistre care sa faca jocurile lor si-ale afaceristilor care le sint prieteni. de-aia prevad un scenariu identic cu cel care i-a aruncat pe taranisti in beciul istoriei, unde prind in continuare mucegai.

rasfoiesc zilnic presa romaneasca si mai vad cum comisia parlamentara juridica recomanda neinceperea urmaririi penale pentru cel mai penal dintre penali – recte Nastase, totul intr-o sedinta cu usile inchise, secretos, la adapost de ochii jurnalistilor. apoi cum liberalii voteaza trecerea Registrului Comertului din subordinea Ministerului Justitiei in cea a Camerelor de Comert, facind astfel sa se transfere cea mai mare baza de date cuprinzind activitatile tuturor societatilor de pe teritoriul Romaniei in miinile unui dobitoc de prim rang, inrudit cu actualul ministru al Internelor. o afacere de zeci de milioane de euro, care in loc sa ramina in patrimoniul statului (la fel cum se intimpla in 24 din cele 27 de tari membre UE), trece sub paza si protocolul acestul individ care va urma sa gestioneze dupa cum il duce mintea si potriveala un profit ce se anunta de aprox. 50 mil. EUR pe 2009 (plus accesul la informatiile sus-mentionate – nepretuit.)

in curind trebuie sa se anunte si viitorul premier – sursele indica un membru PD-L, treaba lor, am decis ca de-aci inainte o sa mi se filfiie. mai rau o sa fie cu aia ramasi in tara si care au putere de discernamint – dealtfel nu foarte numerosi; pe ei e mai greu sa-i consolezi, pentru ca indura mizeriile la care sint supusi prin deciziile mesei covirsitoare de ignoranti. iar perspectivele, daca e sa ne luam si dupa ultimele constatari UE, sint cam sumbre.

nu sint pesimist, dar schimbind mediul de trai si vazind ca normalitatea poate exista si totodata perpetua pe alte meleaguri in contrast izbitor cu iresponsabilitatea balcanica nu pot sa nu ma revolt si totodata sa ma scutur ca de o povara grea ori de cite ori imi iau zborul din Bucurestii plini de glod. ceea ce le doresc multora!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s