vinisor di poama raraaa!!!

hopa-sa!

cdcCastellare di Castellina. draga de ea… Castellina. zona buna, dom’le! controlata de mine. parol! am luat un ‘Chianti Classico‘ din regiunea de mai sus, ca sa testam. si sa sarbatorim. ce sa sarbatorim? nu conteaza, in fiecare zi e ziua mea, asa ca nu mai trebuie cautate motive peste tot. a-propos, citisem de curind despre un musteriu britanic care de vreo 20 de ani sarbatorea Craciunul in fiecare zi. isi oferea cadouri, impodobea bradul, gatea, tot tacimul. acum, cu criza asta economica omul s-a vazut nevoit sa renunte la apucaturi. ma rog, asta-i alta caciula.

Chianti-ul de fata se prezinta numai bine – cam scumputz, comparativ cu alte licori din aceeasi familie, dar face toti banii. catifelat la gust, nu are asprimea specifica vinurilor seci asa ca poate fi considerat ‘de cursa lunga’. imbujorarea se realizeaza in acelasi ritm progresiv, insa daca dregi intre pahare cu o portie de tortellini al forno scapi de combustie.

concluzie: **** (din 5 posibile)

Advertisements

8 thoughts on “vinisor di poama raraaa!!!

  1. sa traiesti coane Andrei si sa mai ciocnesti un pahar si-n sanatatea patronului, caruia ii porti numele cu cinste.Salute!

  2. peseu: eu nici in ruptul capului n-as fi cumparat o sticla de vin cu o ‘vrabiuta’ pe eticheta. pe mine.. tre sa ma convinga si eticheta. stii tu…, ambalaju, textura, paturica.

  3. auch! nici aici n-o fost ieftin – pare-mi-se ca vreo 11 sau 14 euroi, nu mai sint sigur. am avut versiunea a’ mai tinerica – 2006 – an bun dealtfel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s