TDK

gata, a venit si varianta in HD – traiasca “baietii”! ce s-o mai tot dam dupa piersic, toata lumea stie – filmele se download-eaza si se privesc in linistea spatiului nostru intim. punct. exceptii fac cele pentru care chiar merita sa te ridici din asternut si sa platesti biletul pentru a le admira confortabil la cinema. printre ele – The Dark Knight.

am mai scris despre el, acum ma limitez sa punctez ca un ‘geek’ o greseala strecurata chiar la inceputul peliculei: elicopterul! da! tocmai cind hotii incep asediul asupra bancii din Gotham.

thedarkknight2008720pblurayx264-sinners00172323-50-57

in rest, filmul e cum il stie tot boborul care ma cunoaste si care l-a vazut si care a fost de acord: foarte bun. iar in HD… uau!

thedarkknight2008720pblurayx264-sinners11664918-00-32

pont: au aparut mai multe versiuni; asigurati-va ca o luati pe cea de la “SINNERS” sau pe urmatoarea de la “ESir”. celelalte versiuni au imaginea taiata, asa ca cele 4 scene de actiune filmate in IMAX sufera considerabil.

update: tocmai ce imi picara ochii pe nominalizarile la Oscar. cum era de asteptat – Heath Ledger (Best Supporting Actor) si The Dark Knight (Best Picture). om trai, si om vedea.

Advertisements

One thought on “TDK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s