breaking niouz

bine, bineee! 338 349 vs. 163 162 electori => Obama cistiga, McCain ramine cu Palin – confirmarea exit-poll-urilor de azi-noapte la 1.

concluzie scurta: n-o fi Obama cel mai istet ori experimentat presedinte pe care l-a avut America; dar e inconjurat de consilieri straluciti (s-a vazut si in campanie, care cu putine sughituri a fost una apropiata de perfectiune).

pe final, inca o mostra din clipurile electorale dinaintea alegerilor:

Advertisements

4 thoughts on “breaking niouz

  1. am promis ca beau un vin, m-am tinut de promisiune! una bucata vin de la Francia.. Kressmann (vinuri de la Bordeaux zic ei). a fost un adevarat TV-maraton pt mine ieri… am stat aproape 6 ore in fata televizorului urmarind dezbaterile si cum evolueaza situatiunea pe CNN. bravos senatorului. haide, haide, gata cu bairamu ca in Ianuarie incepe munca. la treaba va zic, la treaba!

  2. vin, visinata, apa plata, iar vin, iar… asta, ce ziceam? a, da – Obama. am stat pina la 2 jumate dimineata cu ochii-n CNN, dupa ce se comunicasera primele rezultate de la exit-poll-uri; apoi am adormit pina pe la 4 cind m-am trezit si-am inchis TV-ul. iar de dimineata – confirmarea asteptarilor 🙂 sa vezi mutre plouate pe site-urile romanesti (ma refer la astia de-l sustineau pe McPain): “mda, o sa curga lapte cu miere, economia o sa se revigoreze, etc”, vezi tu – ironii ieftine.

    traiasca intelighentia!

  3. Baby boomers-ii is pe duca. venise vreamea pt o suflare noua, inteligenta, bine voitoare. se face loc generatiei x (al carei membru e si Obama)care o precede pe cea y (noi astia de ne apropiem de 30 de ani) care o precede pe cea iPod. na c-am zis-o.

    mi-a placut insa discursul lui McCain. a fost un domn.

    e un miros proaspat in aer.. nu stiu de ce. 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s