frunzareala pe linie

– o scurta si rapida rasfoiala prin ziare si n-ai cum sa eviti subiectul de pe ordinea de zi: criza. inevitabil, scenariile apocaliptice sar la iveala. un pamflet pe marginea temei mai destinde atmosfera

– capul Guvernului nostru, vede-se bine are consilieri straini, destupati la minte, care l-au indrumat cu ocazia campaniei electorale inspre mediul nostru de lucru (internetul asta prin care bintuim zilnic). asa ca echipa de campanie i-a creat omului site (tariceanu.ro), de la care poti sa te ‘imprietenesti’ cu prim-ministrul adaugindu-l pe Facebook iar mai departe, daca te tine masochismul, sa-i citesti blogul (atunci cind s-o lansa). una peste alta, e o miscare isteata.

– cu nitica intirziere, stirea trecindu-mi prin fata ochilor acum aproape 2 saptamini – campania ateista din UK a debutat cu bannere publicitare pe autobuze. mesajul e simplu: “There’s probably no God. Now stop worrying and enjoy your life.” asa cum vedem mesaje cu “Iisus vine!”, “Mintuirea e aproape!” (au cautat-o enoriasii de curind la madularele Paraschevei, unde s-au ingramadit ca ultimii calici la pomana), de ce sa nu vedem si nitica doza de realism? felicitari Marea Britanie!

Forbes vine in Romania. asa ca incepind cu 2009 o sa avem know-how american in materie de topuri de business care, poate o sa aduca niste clasamente mai apropiate de realitate. citeam acum ceva vreme cum ca Jiji Becali ar fi pe locul 1 (sau 2, nu mai tiu minte precis) in topul bogatasilor din .ro, iar evaluarea asta se baza pe estimarile pe care ciobanul le facuse terenurilor sale. la vreo saptamina distanta a aparut alta stire (de asta data din domeniul imobiliar), care ne anunta ca preturile terenurilor au scazut cu cca. 40%. alo, revista Capital! ia refaceti, rogu-va clasamentul ala, luati aminte la tendintele pietei, nu va mai lasati dusi de gura neam-prostiei din Pipera!

– cu cine votati? via The-MinusWorld.com

– bonus:  WarioLand – Shake It! 🙂

…si gata, ca-i vineri si inchidem mai devreme. blogul ia o pauza bine meritata de cca o saptamina, timp in care subsemnatul benchetuieste pe plaiuri bastinoase. s-auzim de mine! asta… de bine! 🙂

Pax, vobiscum

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s