parerile obstii din strainatate

culegere de bloguri

cu atita informatie la dispozitie trebuie sa fii foarte selectiv. oricit de organizat m-as crede, tot n-am reusit pina acum sa-mi aranjez site-urile pe categorii, a.i. sa-mi fie mai usor sa le urmaresc. am citeva pe care le citesc in mod regulat, iar la altele ajung din cind in cind, topaind de la un blog la altul. mai la vale, citeva din blogurile pe care le citesc cu regularitate (in mare parte axate pe IT&T):

» ZDNet.com

tehnologia da mina cu business-ul. informatii si analize la zi despre tendinte in mediul IT, sfaturi practice, review-uri pt diverse produse S/W si H/W, download-uri utile.

» Ars Technica

oarecum similar cu ZDNet.com, cu diferenta ca aici, comentariile sint intr-un stil mult mai liberal/libertin. folositor utilizatorilor de PC-uri in viata de zi cu zi.

» Engage in Social Media and PR

Kyle Flaherty, specialist in Marketing si Comunicare la nivel Corporatist, cu un stil de scris pe intelesul tuturor. de urmarit celor care activeaza in domeniu, si nu numai, pentru imbunatatirea abilitatilor comunicationale.

» Dave Fleet

studii de caz foarte interesante, analize ale tendintelor si diferitelor tipuri de business.

» Social Times

analiza produnda a fenomenului Web 2.0 si impactul lui atit in rindul utilizatorilor de rind cit si in mediul de afaceri.

» Aaron Strout

un tip genial, care din cind in cind mai si scrie. iar cind o face – jos fesu’! pe scurt – analize ale fenomenului de ‘Social Media’ si impactul lui asupra societatii.

» Voice of the Tech

blog tinut de Shannon Whitley, specialist in tehnica de calcul si problem solver. postarile lui merita citite pentru sfaturile practice.

» Customer References

Customer References, Web 2.0, B2B solutions. din nou, pentru cei pasionati de Marketing (si nu numai).

» Design Meme

Stuart Robertson. Web Designer, Artist, realizator de film, profesor. – coane Bobotane – e de la matale, din Canada! – blog care se ocupa de aspectul internetului (ai precis al site-urilor web, de la codul sursa pina la interfata grafica)

» PR Communications

John Cass – angajat cu state de plata la Forrester Research. PR & Community Manager expert. corporate blogging, PR, Marketing, social media & internet – toate intr-un singur pachet

…si mai nou, un site romanesc care promite – Go4IT.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s