Al-Ahnimal reloaded

despre arabi. scurt, ca n-avem timp. zice-asa: in Iran au pus-o oamenii de-un sandwich gigant, ca sa intre in Cartea Recordurilor. numai ca pe cind sa inceapa masuratoarea, oficialii de la Guiness s-au vazut in fata cu… firimituri. cum asa? simplu: tot iranianu’ care a trecut prin zona a zis ca-i rost de gustare ‘din partea casei’, asa ca au sarit ca termitele si-n citeva clipe n-a mai ramas nimic, decit tentativa de doborire a recordului. de ce n-or fi facut oamenii un falafel gigant in lipie? ca e mai greu de patruns, nu de alta.

si-nca una, tot cu un islamist. zice-se ca un tata avea un fiu. iar fiul – lenes din cale-afara. asa ca tatal s-a hotarit sa-l dea pe mina justitiei (nu aia divina, ci asta lumeasca); l-a luat de guler si hop cu el la giudet, unde a rugat onorata instanta sa-l bage pe netrebnic dupa gratii, pentru ca ii face numele de rusine. si-uite asa a ajuns lenea sa fie considerata infractiune. poate ca tinarul suferea de un dolce farniente permanent! ce-i asa rau in asta?

Advertisements

One thought on “Al-Ahnimal reloaded

  1. aia de s-au infruptat din sanvis bag de sama ca erau liberali, nu extremesti. dc erau extremisti, se infruptau numai din capete. sau poate erau extremesti si au tot mancat din capete pana n-a mai ramas nimic. oricum ar fi, foame le-a fost cu siguranta.

    ah, si ce, era sandvis cu carne de miel? ca asta chiar ca ar fi o premiera… hali-le-as iahnia de fasole (hummus pe numele ei…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s