Tour of The Universe

by Depeche Mode

sa lasam politichia deoparte, macar pentru citeva rinduri. Martin Gore & co. s-au pus pe treaba si pe fapte mari, asta ma intereseaza acum: un album nou in pregatire si concerte multe incepind cu luna Mai, 2009 – Romania e si ea pe lista, pe locul IV din 21 de tari afisate.

nu cred c-o sa fiu prin zona (i.e. 16 Mai) – dar pina sa dau verdictul final mai bine ma abtin. on ne sait jamais. primul spectacol din vizor ramine deocamdata cel din Muenchen (13 Iunie), cea mai apropiata urbe de Stuttgart.

prin Aprilie zice-se ca se lanseaza la apa si albumul ‘al nou; din ce s-a “scurs” pe internet acum doua zile am retinut un sample care promite: “Peace“, ceva apropiat de sound-ul de la inceputurile trupei; abundenta de sintetizatoare, progressive rhythm easily building up. desi paaarca, parca aduce cu ‘Into the Galaxy‘ al celor de la Midnight Juggernauts… prea seamana. parerea mea.

orisicit, pentru ca prima experienta nu se uita niciodata (raminem in sfera concertelor – Bucuresti 23 Iunie 2006, stadion Lia Manoliu, companie aleasa), trebuie sa repetam patania asa ca envizajez o participare in Iunie pe stadion. Olympiastadion. alt stadion, alta companie.

mai vorbim peste 8 luni! 🙂

Advertisements

2 thoughts on “Tour of The Universe

  1. ia zi mah ai fost depesist cu esarfe d-alea pe la gat? eu eram in tabara metalistlor pe vremea aia (nu aia de lucrau la otelu’ Galati)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s