gAndroid

un emulator de HTC Dream, cu Androidul de la Google. simpatic.

personal nu ma incinta divaisul, dar recunosc ca are niste optiuni interesante. una din ele ne-a fost prezentata si zilele trecute in Muenchen, de catre un reprezentant Google (la care multi se uitau ca la circ, facind-ul pe baiat sa recunoasca sfios ca se simte ca Madonna la concert). ce zicea andro… asta… baiatul de la Google: ca una din optiunile telefonului (despre care nici nu s-a prea batut toba in prezentari) este cititorul de cod de bare. sa ne inchipuim, zicea el, ca mergem intr-un magazin, “citim” pretul de pe un PC iar in timp real “Android” cauta acelasi produs in magazine multiple si, cine stie – putem sa facem o achizitie cu $100 mai mica! “da, cum ar fi un iPhone!”, a remarcat sefa mea.

Advertisements

2 thoughts on “gAndroid

  1. sefa ta pare-se ca e experta in lovituri sub centura. lasa-ma sa ghicesc, tot sefa ta era una din gagicile de se sprijinea de o halba de bere pe la oktober fest.
    doar un gand razlet….

  2. britanica la origini, cu umor cit cuprinde. tipu’ de la Google era din Irlanda de Nord (se straduia sa vorbeasca mai rar; stii ca tempo-ul lor e de obicei peste media obisnuita).
    iti trimit separat o poza cu sefa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s