imPalin

de la nominalizarea acestei dudui cu pretentii la scaunul de vice al SUA s-au trezit multi care o sprijina si lauda decizia lui mos McCain de-a da credit unei femei (nu “oricarei” femei, ci “acestei” femei). multi adepti ai institutiilor mariajului si familiei au trimbitat voiosi atunci cind Palin a inceput sa slobozeasca ideile care o ghideaza, valorile in care crede, etc… printre ei, oameni de la care am aflat destul de multe lucruri utile in ultimii ani (cum ar fi Ioan T. Morar de la Catavencu/Cotidianul), pina la ultimele rebuturi din blogosfera (vezi site-urile asociatiilor familiale din Romania). n-am nimic impotriva institutiilor sus-mentionate, daca mai era nevoie s-o zic; dar trebuie facuta o delimitare clara intre imbecilism si valori sanatoase. pentru ca, nu-i asa – daca pina acum Bush a fost acuzat de gafe, Palin s-ar putea sa fie acuzata de prostie. si-atit. iar cei care o sustin nu sint mai departe de turma de oi care se avinta incotro se indreapta berbecul.

pina una-alta, simpatia mea se indreapta spre Obama, care chit ca a picat intr-o latura prea socialista, are o coloana sensibil mai verticala decit a republicanilor.

perle by Palin©

urmeaza intrebarile: “cine esti tu, C.S., sa-ti dai cu parerea despre decizii la nivel inalt?” “care sint competentele tale in politica externa?” “ce diferenta e intre democrati si republicani?” in final, “ce merite deosebite ai tu?” pentru cine crede ca imi caut acum o explicatie pentru derapajul verbal de mai sus, tin sa amintesc ca astfel de intrebari nu au fost nascocite de mine, ci mi-au fost adresate – mai mult sau mai putin in aceeasi forma. ca a fost o femeie cea care mi le-a pus, asta are relevanta redusa. 🙂

Advertisements

2 thoughts on “imPalin

  1. hahhaaaa. Coane, vreau sa-ti zic ca am urmarit ambele dezbateri pana acum.. adicatelea Obama-McCain (1-0 Obama, parerea mea) si Biden-Palin (10-0 Biden, fara discutie). Fosta candidata la Miss Alaska pare sa ingroase intr-adevar randurile prostimii secolului nost’. Pare rau sa o zic (de fapt nu-mi pare!), dar statutul de orator pare sa-i fie strain iar cunoastintele generale sunt de nivelul “are you dumber than a 2nd grader?”. Sau era “smarter”? Facand referire la faptul ca dra. (pardon, dna.) are deja fani… hai sa nu ne miram mon cher. Nea’ Bush inca mai e simpatizat de aproape 30% dintre americani. Asadar stim de unde-i vin voturile asazisei candidate. Am insa incredere in “clasa de mijloc”, in “intelectuali”, in “studenti” si intr-o trezire nationala. Stiu, suna populist, socialist (cum ai zis si tu), dar hei, au nevoie saracii de o schimbare caci acum sunt in buda rau de tot si datori chinezilor pentru urmatoarea suta de ani. “Visul american” a fost tavalit rau de tot prin praf si praf s-a facut. Maine de cu seara (ora locala, se intelege) e a doua confruntare Obama-McCain. Sper ca Obama sa ramana in continuare diplomat, sa-l priveasca pe mon-cher in ochi, asa cum a facut mereu, si sa le zica pe sleau. Punct si de la capat. Revenim miercuri cu impresii?

    Intr-o alta ordine de idei, de fapt… facand o paralela, maaare diferenta intre dezbaterile de aici si alea din .ro . Parca simti ca ‘tigania’ e la alt nivel. Ahahhahahaa.

    peseu: dezbaterile din Canada ma lasa rece. Nici unul din candidati (parerea obstii – caci eu reprezint obstea 🙂 ) nu merita sa fie prim ministru. Nici unu. Asadar interes redus. Anticipate sau nu, o sa cadem din lac in put. Nici unul din sugativele astea n-au iz de lider.

  2. miercuri (sau joi cel tirziu – chestie de fus orar) revenim cu impresii 🙂 stai sa vezi la noi ce promisiuni electorale au facut timpitii… inglodeaza tara in datorii in anul urmator, de n-o sa se vada! inconstienti, ce sa mai zici… pacat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s