oful ce-am oftat

a trecut vreodata cuiva prin minte ca desenele animate cu care ne-am obisnuit inca de mici nu au fost altceva decit mijloace meschine ale Satanei prin care ne-a corupt judecata inocenta, privindu-ne de moralitate si aducindu-ne in pragul desfriului?

rindurile de mai sus nu sint altceva decit elucubratiile unui parazit al societatii care prin pozitia ocupata profita de prostia maselor, indobitocindu-le si mai abitir. un seic al carui nume nu-l pronunt, tot ce este arab provocindu-mi un soi de eruptie la nivelul epidermei, s-a gindit sa slobozeasca un discurs halucinant in timpul unei cuvintari la ei acolo, pe pres, anatemizindu-i pe Tom & Jerry, punindu-l la zid pe Mickey Mouse care, vede-se treaba – sint soldati ai Satanei ce trebuie ucisi si nu lasati sa se scalimbe liberi pe ecrane, aducind pierzanie in rindul pustimii musulmane.

parca si vad turma de cornute saudite cum da aprobator din teasta, mirindu-se si ea de prostia ei si intrebindu-se cum de n-a putut sesiza pina acum abominatiile de pe Cartoon Network. ce sa ne mai intindem acum si sa vorbim de Rushdie caruia-i dirdie fundul de ani de zile, ori de Geert Wilders care umbla non-stop cu garzi de corp linga el. – iar astea sint doar doua cazuri de libera-exprimare cazuta sub incidenta imbecilitatii fatwa, acordata de te miri ce turban semetit.

dar ce sa mai zici cind o intreaga adunatura se ghideaza dupa Qur’an, acest “Mein Dampf” oriental, eticheta unei societati retardate pe care doar un raid cu napalm ar putea-o educa.

update: comentariul celor de la Daily Express, pe marginea instigarii la crima in ceea ce priveste cele doua personaje malefice (Mickey Mouse si Jerry)

“[…]But this may be easier said than done. Mickey has survived countless attempts on his life since he first appeared in the cartoon Steamboat Willie in 1928 while Jerry has been fending off Tom’s murderous attacks since 1940.

the fight with the infidels will go on! be brave, little ones!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s