Electroputere Vasile, partea a II-a.

relatam cu doua postari in urma ca miine se pregateste turbina reactorului 2 Cernavoda, concomitent cu reducerea nivelului apelor Dunarii, cota la momentul actual inregistrind ‘milles-soixante-cents centimetres’, fara gheata la mal. da-i cu… risu’. sa ne revenim, zic.

miine, miercuri – 10 Sept. a.c. Dan Diaconescu-in-Direct va transmite, probabil cu ajutorul specialistilor in serpilieni, reptilieni si alti herpetologi de serviciu cum Pamintul va face implozie iar oile Domnului raspindite pe toata planeta vor fi spulberate in timp ce gaurile negre nascute odata cu bombardamentul atomic de la CERN vor incepe sa-si faca de cap. dupa paralelele cu Apocalipsa dupa Ioan, explicatiile despre Sfinta Patrime si trimiterile la origini ale fizicienilor de la Partidul Conservator (ma refer la originile Universului, nu de alta natura) urmeaza sa ne punem cenusa in cap si sa asteptam ploaia de pucioasa. eu alta solutie nu intrezaresc.

in fata amenintarii globale ridicata de gloata si de ‘stirile de la ora 5’ ramin neputincios. cu toate astea, ramine speranta. dupa cum explicam in postarea anterioara, dintr-o bruma de materie care intra in contact cu antimateria rezulta raze gamma. daca ar fi ceva ce chiar nu mi-as dori sa reuseasca la CERN e tocmai experimentul asta; de ce? pai gasesc ca materia (oricare-ar fi ea), ar putea fi pusa mai bine in folosul comunitatii si propulsata pe traiectorie de coliziune cu toate antimateriile astea care apar la televizor cu afirmatii halucinante.

astept un leac si pentru grija privitoare la coliziunea atomica recent anuntata. ca incalzirii globale i-am gasit singur vindecare: provocindu-mi sete, stiu sa ma tratez cum se cuvine. iar daca el nu va veni, atunci imi iau la revedere in aceste clipe de cumpana de la toti cei pe care i-am cunoscut si care m-au cunoscut pina acum, anonimilor care mai calca pe-aici pe blog cind freaca duda la serviciu – tuturor, va multumesc!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s