Ballmer a fost ouat in Ungaria

..adica luat pe post de ‘tinta piept numarul 5, cu cercuri’.

Isztvan bacsi, tinar studios si linuxar de profesie, narvozat pe ambitia lui nenea Ballmer de a face Microsoft sinonim cu cuvintul ‘monopol’, a incercat sa-i dea acestuia din urma o lectie, reusind sa faca din eveniment  un ‘Special Edition’ al stirilor zdnet.com.

dupa ce acum citiva ani a fost rindul lui Bill Gates sa-si ia o portie de frisca peste ochi, iata ca ‘botezul’ CEO-ilor Microsoft se perpetueaza, de asta data urmasul lui Bill reusind sa evite cu succes citeva oua:

personal gesturile mi se par de un grobianism si-o neam-prostie iesite din comun. dar, la fel cum avem zeci de specimene care isi perforeaza pielea cu 3 kile de cercei (piercing extrem), altele care se tatueaza pina-n profunzimea fundului iar exemplele pot continua, la fel se gasesc si sclerozati gata sa iasa din anonimat cu cel mai absurd gest.

nevoia umana de a iesi in evidenta sfideaza adesea cele mai elementare legi ale firii.

Advertisements

2 thoughts on “Ballmer a fost ouat in Ungaria

  1. Hmmm, funny shit. Insa mi se pare foarte interesant cum a continuat prezentatorul – evident cu firul gandurilor rupt dupa cum spune si el… totusi a continuat finut prezentarea… as vrea sa cred ca m-as putea calma si eu la fel de repede dupa ce arunca un mare bou cu oua in mine.

  2. Ballmer? Omu’ ala merita ingropat in oua. Zic si io… stiu doar ca-i cam isteric, tot timpul tipa, urla, zbiara.. Ma rog, zice-se ca omu valoareaza (valoarea lui) 15 miliarde de dolari. Sa-si cumpere o insula si sa stea cultive oua. Ca Nastase. Parerea mea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s