care, ce, unde, cum, cit, de ce, cine, pentru ce?!

s-au intimplat atitea in ultima vreme, ca nici n-am ragaz sa le mentionez pe toate aici… de pe la serviciu ne pleaca oameni – tinereii studiosi – internshipii, noi ii petrecem veseli, voiosi pe fiecare, prin Franta Sarkozy a luat-o pe Bruni de brat si i-a zis “Oui.”, in Romania CNSAS-ul a primit verdict de ilegalitate (deci pina acum organizatia a fiintat aiurea), prin Grecia s-a pus pe nins paralizindu-se circulatia (chit ca s-a asternut doar o bruma de omat), Bush se plimba prin citeva tari africane si mai are timp sa transmita mesaje de incurajare si sustinere kosovarilor (care – a-propos, si-au declaratata independenta), in Neanderthal (i.e. Afghanistan) s-a mai produs o explozie ce-a spulberat vreo 80 de suflete, PD-L-ul vrea la guvernare, prin presa transpira sondaje ce-l pun pe Videanu cistigator din primul tur ca sa aiba omu’ scuza cind si-o anunta neparticiparea la alegerile locale de peste 3 luni, niste unguri rataciti din Cluj vor autonomie (pentru inceput doar culturala), nea Plesu s-a cam suparat si el pe viata si in ultima vreme scrie la Dilema Veche despre cit de haotica e orinduirea romaneasca (la ce folos, moncher?), televiziunile (tot de pe la noi) incearca sa afle pe unde putrezesc madularele lui Ceausescu – crescindu-si asftel rating-ul pe spinarea dobitocilor care nu reusesc sa scape de mostenirea trecutului (sta-v-ar in git sa va stea de comunisti obositi!), in Germania s-au mai potolit oarescum protestatarii din Bochum dar Nokia tot n-are pace pentru ca o comisie a UE investigheaza cum de s-a instalat atit de repede finlandezul la Jucu, Mutu defileaza prin campionatul italian, Ronnie si-o ia ca blegul in finala Open-ului Tarii Galilor (8-9, dupa ce condusese cu 8-5) iar eu ma gindesc cind sa le iau pe toate d’a fir a par si sa le dezvolt?! nu iaste cu putinta, iata dilema me…

hai, acasa ca s-a innoptat. inca 3 zile si vine concediul. <ris infundat>

Advertisements

5 thoughts on “care, ce, unde, cum, cit, de ce, cine, pentru ce?!

  1. Completam cu demisia lui Fidel Castro, intamplare ce avu loc astazi dis de dimineata. Bag de sama ca tratativele care le-am dus cu dinsul in ziua lu’ Feb. 12 (cand fusei chiar in Havana) l-au lasat rece. *CUCii mei nu l-au inmuiat deloc. Drept urmare, fratele-i va urma la carma virand din nou catre stanga. Cu el ca si capitan si cu o gasca de mateloti (compatrioti) orbi, destinul Cubei e inmuiat rau de tot in namolul de pe fundul abisului.

    *CUC – moneda cubaneza folosita doar de turisti (aka Convertible Pesos). 1 CUC = 25 pesos = $1.15 CAD

  2. “Nu voi aspira, nici nu voi accepta – repet – nu voi aspira, nici nu voi accepta însărcinarea de preşedinte al Consiliului de Stat şi de comandant suprem” El Lider Maximo dixit. Viva ‘la pension’!

  3. Si in caz ca nu stiam… “Revolucion es construir!” – sau cel putin asa se mindresc ei cu inscrisuri de genul asta pe unde mai gasesti cate un perete intreg pe care sa-l poti picta

  4. in Bucuresti se mindresc cu alte inscrisuri. sa-ti dau citeva egzemple: “Mue Steaua!” sau “Baetii treaba nare, bea in continuare!” e o diferenta, nu?

  5. Are si Bucurestiul farmecul lui.. sau sa-i zic parfum?? Acel iz de primavara iscat de gunoiul de pe strada, de la nespalati si de la cantitatea de sex oral luata de Steaua. Capitala, aceasta piatra nestemata a Europei de Est, acest Mic Paris de care nimeni nu vrea sa auda. Oda tie, Capitala nespalata / Oda tie, piatra nestemata / Oda tie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s