Nu e Steaua!


doamnelor si domnilor, bine v-am regasit la “Fotbal minut cu minut”! comenteaza pentru dumneavoastra Sebastian Domozina, direct de la fata locului pentru iubitorii sportului cu balonul rotund avem astazi doua mari echipe pe un si mai mare stadion – noua arena din Wembley care gazduieste in aceasta seara peste 85 de mii de spectatori, fani indirjiti ai ambelor echipe ce se vor inclesta in urmatoarele 90 de minute pe gazon. lipsesc din primul unsprezece al Angliei Rooney – accidentat la ligament, Paul Scholes si Ryan Giggs, ultimii doi nefiind convocati la amicalul cu Germania de catre Steve McLaren, in schimb ii vad intrind pe teren pe Lampard, Beckham, Wright-Phillips, Michael Owen, Rio Ferdinand – ce nume mari, spectacolul, stimati ascultatori este fara indoiala asigurat! iata si primul unsprezece al echipei Germaniei, astazi in costumatie noua complet rosie, cu jucatori noi, tineri, ambitiosi – tinarul Pander la prima convocare la echipa nationala, in timp ce capitanul Germaniei – …” da, multumim Sebastian, il avem pe Teoharie Coca Cosma in direct din cabina comentatorilor la meciul Romania-Turcia – Sebastian!” “doi la zero, doamnelor si domnilor! gol senzational Adrian Mutu dupa o pasa decisiva a lui Ciprian Marica, faza tipica cu lansare pe partea dreapta, dribling a doi adversari, pase scurta si sut plasat in poarta Turciei! minutul 70 al partidei, Turcia-zero, Romania-doi. Suporterii turci sint redusi la tacere, doar peluza intii pare mai bulversata, acolo s-a incins si o altercatie intre suporteri, se pare ca s-au intilnit fani ai celor doua mari rivale – Galatasaray si Bursaspor – care este legatura cu meciul din seara aceasta nu pot sa stiu cu certidutine, vad si jandarmii incercind sa aplaneze…” multumim, Teoharie, ne-ntoarcem la Sebastian Domozina cu… “goooooooooooool Lampaaaaaaaaaaard! minutul 9 al partidei, stimati ascultatori, demonstratie de mare clasa a lui Wright-Phillips pe extrema dreapta, pase catre Lampard care il executa pe Lehmann din 9 metri, Anglia conduce Germania cu unu la zero inca din debutul partidei, ne asteapta un meci spec-ta-cu-los, Anglia are in continuare posesia balonului, lansare pe partea stinga a lui Michael Owen, Owen paseaza catre Rio Ferdinand avansat – dribling frumos, pase inapoi la Joe Cole, Joe Cole, Joe Cole isi pregateste sutul si… peste bara transversala. Trec emotiile acestei faze… Germania reia contraatacul.

mi-am reluat si eu sticla si-am continuat sa ma uit la meci, alaturi de companie care pregatise o mincarica cu specific nordic, dupa cum fusesera si cumparaturile din seara cu pricina (a se citi “vizita la IKEA”). recunosc ca nu prea mi-a priit fume-ul de somon (ori eram eu prea ghiftuit, ori fragezimea unui peste de asemenea factura nu trebuia aplicata unui non-fumeur. (tot porcu’ , dom’le! ori un rasol de minzat.) am dres cu bere – 3 la numar, la fel ca golurile de ieri – Anglia – Germania: 1-2. (1 Becks mai universalis dupa ce-a marcat Anglia, 2 Paulaner dupa golurile nemtilor, ca sa-i impacam pe fiecare)

dupa meci s-a mai destins atmosfera – pesemne fiecare traise cele 90 de minute la intensitate maxima: “ce meci, ba!” “da, au jucat bine nemtii. pacat de englezi c-au ratat alea 3 ocazii…”he’s cute… I wouldn’t mind!”, suspina careva din incapere, in timpul traditionalului schimb de tricouri, poate cea mai emotionanta faza a intregii partide.

incheiem relatarea stimati ascultatori – Teoharie Coca-Cosma alaturi de Sebastian-Goooooooool-Domozina!

Advertisements

One thought on “Nu e Steaua!

  1. http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=11750 🙂 asa, de colectie. Io il cunosteam pe ala , CORNEL PUMNEA, sau cel putin asa -mi amintesc io ca -l chema. Statea in Tineretului, vecin cu niste prieteni de familie, si l-am vazut la Mineriada 1 cum dadea cu chicioru (cam neasteptat) in minerii ne-sportivi.Toti erau ingroziti – eu cu gura pana la urechi eram extaziat ca stiam pe ala de la televizor care ia bataie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s